SHIFTER BASICS - KURS 2

Selskapsetablering!

Hva er viktig å tenke på når du starter et selskap? Hvilke formelle prosesser må du du kjenne til? Etter endt kurs, vil du kunne stifte ditt eget selskap!
I tillegg vil Espen Einn (experiments.no), Anjali Bhatnager (TØRN), Karl Munthe-Kaas (ODA), Lauga Oskarsdottir (Firda) og Håkon Engset (Easy Cheese) kommentere og komme med egne erfaringer gjennom kursene. 

Etter du er ferdig med dette kurset, vil du kunne etablere ditt eget selskap!
 • KURSHOLDER:
  Kristine Lund

  Daglig leder i Boitano
 • 3 moduler med 8 filmer
  1 modul med ressurser

 • Ca 30 min film

 • PDF med essensen av kurset steg for steg guide, bokliste og relevante lenker

Hva sitter du igjen med?

 • 4 moduler - 15 filmer og ressursbibliotek 
 • Teorien i praksis gjennom eksempler fra virkeligheten
 • Innføring i ulike prototyper
 • PDF med essensen av kurset, med intervjuguide, bokliste og relevante lenker

Gründer = designe et helt system rundt ideen din!

Noen gründer-ideer virker kanskje enkle. Men selv den enkleste idé inngår i et litt mer komplekst verdisystem der for eksempel aktører eller relasjoner rundt ideen din påvirker hvordan ideen din blir. Hvis du er bevisst på det, så innser du kanskje at det å være gründer handler om å designe et helt system! 

Harde prioriteringer for å få den første kunden

Gjennom ditt arbeid med idéutvikling, prototyping og validering, så lærer du steg for steg hva som er viktig for kundene, forretningen og for samfunnet. Å komme i gang med gründervirksomhet handler i bunn og grunn om å gå fra ide til første kunde på best mulig vis. Den første kunden din representerer reell validering av ideen og er en viktig milepel.  Dette kurset gir deg nyttige verktøy og god inspirasjon på ferden. 
Kursholderen

Kristine Lund

Kristine Lund har jobbet med shipping og finans i London i mange år i Oljefondet. I dag er hun daglig leder i Boitano, en nyvinning i grenseland mellom teknologi og ventureinvesteringer med 40 ansatte og 80 mill. i omsetning. Hun bidrar daglig til at flere 
Patrick Jones - Course author

Sponsorer


Conta utvikler tjenester som gjør det enklere å starte og drive bedrift i Norge. Med gratis selskapsregistrering hjelper Conta tusenvis av bedrifter med å komme i gang med selskapet sitt hvert år.

Samarbeidspartner

Distribusjonspartner

Created with