Kurs som gir deg som entreprenør et fortrinn!

Shifter Academy skal bli din go-to kilde og økosystemet til gründere, innovatører og for de som driver med kompetanseheving i bedrifter. Alt forklart enkelt, med forskning og personlig erfaring i bunn - formidlet på inspirerende vis av de fremste ekspertene fra rundt om i verden.
Write your awesome label here.

Våre kurspakker består av:

Spissede og erfaringsbaserte kurs

Shifter Academy vil at du skal sitte igjen med praktisk erfaring, verktøy du kan begynne å bruke med en gang og ny inspirasjon for en bedre arbeidshverdag. Vi tilbyr spisse, erfaringsbaserte kurs. I noen av kursene er det mulig med en-til-en eller tilbakemelding på e-post med kursholder. Dette vil forhåpentligvis gjøre det lettere for deg å navigere deg frem i jungelen av informasjon.

Nedlastbare "Verktøykasser"og skreddersydd ressursbank!

Når du er ferdig med kursene, har vi samlet alt nødvendig materiell i en nedlastbar "verktøykasse". I tillegg har vi på etterspørsel fra dere, samlet relevante lenker til viktige sider, aktører og ressurser i et eget ressursbibliotek. 

Ta ting i ditt tempo

De fleste kursene er digitale og du kan ta ting i ditt tempo. Med ferdiginnspilte videoer, kan du gå tilbake og se noe om igjen, friske opp ved å se alt en gang til eller ta noen moduler om igjen om ikke alt satt første gang. I løpet av kursgangen har vi lagt inn tester og annet moro som sørger for at du får med deg det viktigste. Innholdet du kjøper er tilgjengelig i et år.

Felleskap 

Inne i kursuniverset har vi skapt et Felleskap. En plass hvor alle spørsmål, tanker, utfordringer eller konkrete problemer kan deles. Kanskje er det nettopp her du finner en eller flere sparringspartnere? 

Partnere

Vi er opptatt av at partnerne våre ønsker å se flere gründere lykkes. Vi har utviklet flere forskjellige  sponsorpakker.
Ved interesse ta kontakt med kirsti@shifter.no
Laget med