WEBINAR:
Slik lager du en bombesikker pitch som overbeviser investorene!

Write your awesome label here.
  • DATO: onsdag 3. mars

  • NÅR: Kl. 12.00 - 14.00

Shafi, Arne og Jan har laget pitchen som sikret 14 millioner i investeringer til en verdivurdering på 40 millioner, før produktet var ferdig.

Nå er Solgt.no. et faktum og de vil dele sin fremgangsmåte steg for steg med deg. Dette slik at gründere som kommer etter i løypa kan få en praktisk innføring i hvordan de henter penger, samt hoppe bukk over noen mislykkede forsøk.

HVEM ER WEBINARET FOR?
Alle som jobber i en Startup eller ScaleUp, som vil få noen erfaringsbaserte triks og tips.

Meld deg på i dag og få med 1 mnd. Shifter (+) abonnement for 1 kr. 

Hva lærer du?

 Shafi og Arne vil lære deg hvordan du bygger en bombesikker pitch. Mange gründere overser nemlig vesentlige momenter når de skal hente penger.

 
Arne og Shafi har fintunet en metodikk som beviselig fungerer. Det betyr ikke at det kun er pitchen alene som skaffer investeringene, men forskjellen på en god og en dårlig pitch kan bety flere millioner kroner tapt i investeringer.

 I kurset: «Bombesikker pitch», tar Shafi og Arne deg gjennom 13 punkter alle bør ha med i pitchen, og hvilket nivå som kreves for at du skal klare å overbevise investorene.


 I tillegg vil de dele sine personlige erfaringer med å hente penger, samt svare på konkrete utfordringer som kursdeltagerne måtte ha.
Write your awesome label here.
Om kursholderne

Shafi Adan og Arne Kvale

Både Shafi og Arne er født i 1991. De møttes på Handelshøyskolen BI for 10 år siden. Til nå har de startet en rekke selskaper sammen, deriblant Zoopit og Privatundervisningen AS. Privatundervisningen eies 95 prosent av Shafi og Arne og omsatte for 6,4 millioner i 2018. I 2020 solgte de seg ut av Zoopit til Schibsted Distribusjon, som nå sitter på 75 prosent av aksjene, mens Norgesgruppen sitter på de resterende 25 prosentene. Nå er de i gang med et nytt selskap som heter: Bringing Swag Back to Housing, solgt.no, hvor de vil gjøre det enklere å selge bolig.
Patrick Jones - Course author
Created with