ON DEMAND
Slik lager du en bombesikker pitch som overbeviser investorene!

Write your awesome label here.

  >> For deg som vil investere i råd som mest sannsynlig vil få investorene til å åpne lommeboka! <<

HVORFOR TA DETTE KURSET?
Shafi, Arne og Jan har laget pitchen som sikret 14 millioner i investeringer til en verdivurdering på 40 millioner, før produktet var ferdig.
Nå er Solgt.no. et faktum og de har i dette kurset delt sin fremgangsmåte steg for steg med deg. Dette slik at gründere som kommer etter i løypa kan få en praktisk innføring i hvordan man henter penger, samt hopper bukk over noen mislykkede forsøk.

HVEM ER WEBINARET FOR?
Alle som jobber i en Startup eller ScaleUp, som vil få noen erfaringsbaserte tips for hente kapital.

HVA SITTER DU IGJEN MED?
Et webinar spekket med nøye gjennomtenkte tips til hva som gjør investorer trygge nok til å investere. I tillegg får du presentasjonen i nedlastbart format, som du kan bruke som guide når du skal hente penger.

HVORDAN GJENNOMFØRE KURSET?
  • 100 % nettbasert
  • Ta kurset når du har tid
  • Kurset varer i ca 1 time

Hva lærer du?

 Shafi og Arne vil lære deg hvordan du bygger en bombesikker pitch. Mange gründere overser nemlig vesentlige momenter når de skal hente penger.

 En fintunet en metodikk som beviselig fungerer. Det betyr ikke at det kun er pitchen alene som skaffer investeringene, men forskjellen på en god og en dårlig pitch kan bety flere millioner kroner tapt i investeringer


 I kurset tar Shafi og Arne deg gjennom 12 punkter alle bør ha med i pitchen, og hvilket nivå som kreves for at du skal klare å overbevise investorene.


 I tillegg deler de sine personlige erfaringer med å hente penger, slik at du får et ess oppi ermet når du skal hente penger

Dette kurset var godt og enkelt lagt opp, og disse gutta kom raskt to the point! Ville absolutt anbefalt kurset videre!

Ronny Jåsund–Pedersen, Founder /CEO, SAVER
Kult at dere inviterer inn folk som Arne og Shafi, som jeg tror flere vil stifte bekjentskap til fremover. De har definitivt mye spennende erfaring og en utrolig kul tilnærming til det å drive business

HÅVARD HEGGEM VON KROGH,
DAGLIG LEDER, VIRDI
Om kursholderne

Shafi Adan og Arne Kvale

Både Shafi og Arne er født i 1991. De møttes på Handelshøyskolen BI for 10 år siden. Til nå har de startet en rekke selskaper sammen, deriblant Zoopit og Privatundervisningen AS. Privatundervisningen eies 95 prosent av Shafi og Arne og omsatte for 6,4 millioner i 2018. I 2020 solgte de seg ut av Zoopit til Schibsted Distribusjon, som nå sitter på 75 prosent av aksjene, mens Norgesgruppen sitter på de resterende 25 prosentene. Nå er de i gang med et nytt selskap som heter: Bringing Swag Back to Housing, solgt.no, hvor de vil gjøre det enklere å selge bolig.
Patrick Jones - Course author
Laget med