WORKSHOP: Slik lager du en markedsplass som funker!

  Anjali Bhatnager
  For alle
   ca 2 timer
  • Dato: utsatt p.g.a. COVID19
  • Kl. 12.00 - 14.00
Eksklusiv workshop med en gründer Anjali Bhatnagar, som først mislykkes med å bygge en markedsplass, men på andre forsøk nå opplever en eksponentiell vekst, og dobler omsetningen måned for måned. 
Bhatnagar har en doktorgrad i fysikk, har jobbet en rekke år i store selskaper, før hun brøt ut for å bygge sin første startup SoBo- en markedsplass for brukte klær. Det endte dessverre ikke så godt. Nå er hun i gang med sin andre startup Tørn.no, hvor hun har lært av sine tidligere feil, og som nå vokser i rekordfart. 

Hva gjorde at hun mislykkes, og hvorfor lykkes hun nå? Det har Anjali noen ganske tydelige svar på, som hun vil dele i denne workshoppen hos Shifter Academy.


Som en del av åpningstilbudet får du med deg 1 md. Shifter+ abonnemen
t for 1 kr!

Dette lærer du:

Steg for steg

Hva er de ulike stegene du må gjennom før du i det hele tatt har skrevet en linje med kode?

Testing

Hvordan bruke hyllevareteknologi for å teste konseptet?

Målgrupper

Hvordan identifisere dine målgrupper og slik når du dem?

Riktig modell

B2C, C2C, eller B2B? Hva er fordelene og ulempene med de ulike modellene?
Write your awesome label here.

Dette sitter du igjen med:

Anjali vil ta deg gjennom to fiktive caser, i tillegg til å gi deg direkte feedback på konkrete prosjekter eller problemstillinger du sitter med. Du vil få muligheten til å sende dette inn i forkant av kurset. 

Etter workshoppen, vil du sitte igjen med Anjali sitt rammeverk, som hun selv brukte for å lage Tørn, og som nå vokser eksponentielt. 

Om kursholder

Anjali Bhatnagar

Anjali Bhatnagar er daglig leder og grûnder av Tørn.no. Tørn.no er en felles markedsplass for byggevarebransjen for salg av overskuddsvarer.
Anjali er utdannet Dr.Scient i Fysikk og har over 20 års ledererfaring innen produkt-, teknologi- og prosjektutvikling fra blant annet Telenor, Geodata, og Creuna. Hun drives av å utvikle produkter og tjenester som er både miljømessig og kommersielt bærekraftige.
Patrick Jones - Course author
Created with