VIP -abonnement - kurs og Shifter+

Shifter Academy og Shifter + abonnement

1990 kr /pr. 6 mnd

  • Tilgang til Master Class, webinar og workshops som er laget av Shifter Academy
  • Tilgang til alle + artikler på Shifter.no
  • VIP - invitasjoner til events 
  • Rabatt på inviterte kurs og fordypningskurs

Shifter Academy og Shifter + abonnement

3990 kr/ pr. år 

  • Tilgang til Master Class, webinar og workshops, som er laget av Shifter Academy
  • Tilgang til alle + artikler på Shifter.no
  • VIP - invitasjoner til events
  • Rabatt på inviterte kurs og fordypningskurs
Hvorfor kjøpe abonnement?

Oppdatert på nyhetene og så mye faglig påfyll du ønsker

Webinarer, MasterClass og workshops

I løpet av 2021 vil Shifter Academy lage minimum 10 workshops, webinarer, MasterClasses og småkurs.  Du vil få alt dette og Shifter+ abonnement til en meget gunstig pakkepris. (Du sparer over 8000 kr ved å kjøpe abonnement) Vi kommer til å ha flere inviterte kurs og dybdekurs, som dere vil få til reduserte priser. 

Invitasjoner til våre events

Stay tuned! Det kommer mange spennende events fremover. I første omgang digitalt, men etterhvert som forholdene tillater det vil vi også sørge for fysiske samlinger for VIP-abonnentene våre. 

Tilgang til Shifter+

Hvis du som entreprenør vil få med deg det siste innen tech, innovasjon, business eller startups, så bør du abonnere på Shifter. Det mener i hvert fall de 110 000 innovatørene og beslutningstakerne som leser Shifter for å holde seg oppdatert. 

Go-to stedet for din bedrift 

Da vi stadig tar pulsen på det som rører seg der ute i verden, vil vårt ressursbibliotek oppdateres jevnlig. Vi vil også oppdatere listen over gründerverktøy som tilbys der ute, slik at du får alt servert på fat her i Shifter. Academy. Send gjerne tips til oss, om du har et verktøy som er relevant for våre deltakere.

Spørsmål og svar

Kan jeg kun abonnere på kurs?

Det første året vil vi at du skal nyte alle fruktene i Shifters univers. Da mange av kursene henger nøye sammen med det som skjer i tiden og nyhetene, håper vi at du vil få ekstra glede av å lese artiklene og ta kurs med gründerne du møter der. Vi kommer til å vurdere fortløpende om det blir mulig å kun abonnere på kurs, men enn så lenge så får du en god deal på kurs og Shifter+ 

Med kurs og +abonnement, har jeg tilgang på alle kurs?

Du har tilgang på alle webinarer, workshops og MasterClasses som vi lager. Inviterte kurs og fordypningskurs som går over flere uker, følger ikke med i abonnement. Skal du delta på fordypningskurs eller et av våre invitere kurs, får du en redusert pris, da du er VIP  
Created with